Génova 13 ho nega

Álvarez de Toledo acusa el PP de filtrar el «material incriminatori» contra Ayuso

Lamenta que s’hagi d’«acatar de manera canina» les decisions de la cúpula per no ser titllats de deslleialtat

zentauroepp49885558 pablo casado y cayetana190916094513

zentauroepp49885558 pablo casado y cayetana190916094513 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

L’exportaveu del Partit Popular al Congrés Cayetana Álvarez de Toledo ha acusat aquest dimarts el PP de filtrar el «material incriminatori» contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i ha qüestionat en què beneficia el PP «carregar» contra ella. Així mateix, ha apuntat que els intents de la direcció del PP per evitar que Isabel Díaz Ayuso dirigeixi el partit regional és una «confessió de debilitat» de Génova. Per això creu que «intentar destruir» Ayuso és un «suïcidi» per al PP.

La reacció de Génova 13 no s’ha fet esperar. Segons fonts de la direcció nacional, aquestes acusacions són «rotundament falses».

Crítiques a García Egea

Notícies relacionades

D’altra banda, ha assenyalat que el secretari general del PP, Teodoro García Egea, és l’«arquetip» del sistema de partits que dona «fortalesa a la cúpula», mentre admetia en una entrevista a EsRadio que li va costar escriure sobre ell al seu llibre. «L’exercici natural de la personalitat pròpia d’un diputat no és un atac a la direcció», ha insistit mentre assegurava que «per això» el número dos del PP «més que un personatge és un arquetip».

Álvarez de Toledo ha lamentat que la direcció dels partits concebin els diputats i senadors «com súbdits en lloc de companys» i ha criticat que calgui «acatar de manera canina» les ordres de la cúpula per no ser titllats amb el «terrible segell de deslleialtat».