En punts neuràlgics de la ciutat

Almeida vol col·locar grues gegants per Madrid per combatre els embussos

Almeida vol col·locar grues gegants per Madrid per combatre els embussos

Alejandro Martínez Vélez / Europa Press

1
Es llegeix en minuts

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha admès aquest dimarts que «hi ha problemes importants d’intensitat circulatòria» a la ciutat i ha promès adoptar mesures per solucionar el problema, com evitar que hi hagi treballs de conservació en hora punta o col·locar grues en llocs estratègics per intervenir en cas d’accident.

Almeida ha reconegut que s’han produït «embussos monumentals» a la capital com a conseqüència d’«una sèrie d’accidents» a la M-30, l’A-3, l’A-4 i el carrer Raimundo Fernández Villaverde. «Això no és habitual», ha assegurat el regidor abans d’afirmar que és «conscient» que «s’estan produint retencions de trànsit importants últimament».

D’altra banda, l’ajuntament està estudiant «com col·locar grues de grans dimensions en punts neuràlgics de la ciutat» per poder «desembussar» les vies principals «en poc temps» en cas d’accident.

Notícies relacionades

A més, Almeida ha promès «millorar els procediments» en els quals actuen els agents de mobilitat i evitar que les tasques de conservació i manteniment es desenvolupin en les hores punta al matí i al vespre.

El regidor ha explicat que «s’ha recuperat l’ús del vehicle privat», tot i que «encara» no s’arriba als nivells de 2019 i que en canvi «no s’ha recuperat en la mateixa proporció» l’afluència al transport públic, alternativa que l’ajuntament vol «continuar afavorint». Ha recordat, així mateix, que el transport públic «és completament segur», tot i que segueixi la situació de pandèmia.