Possible delicte

El PSOE denuncia el tuitaire Alvise per calúmnies contra Óscar Puente

Va publicar tuits en els quals acusava l’alcalde de Valladolid de diversos delictes

També va difondre fotos de les seves vacances

zentauroepp40559291 madrid 16 10 2017 politica rueda de prensa de oscar puente t171016134153

zentauroepp40559291 madrid 16 10 2017 politica rueda de prensa de oscar puente t171016134153 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

El PSOE ha denunciat davant la Fiscalia de Valladolid el tuitaire Luis Pérez Fernández, conegut a les xarxes com Alvise, «per la publicació a les xarxes socials Twitter i Facebook de missatges de naturalesa greument ofensius per al Partit Socialista Obrer Espanyol i per al Sr. Óscar Puente Santiago, membre de la Comissió Executiva Federal del PSOE i Alcalde President de la ciutat de Valladolid».

Els socialistes assenyalen Alvise per un delicte de calúmnies amb publicitat, segons avança eldiario.es. A la denúncia, datada l’1 de setembre, també apunta «contra tots aquells que puguin aparèixer com responsables dels fets ara posats en coneixement del Ministeri Fiscal». Aquest moviment suposa la primera vegada que el partit reacciona contra Alvise, tot i que també havia carregat contra José Luis Ábalos i Salvador Illa.

Notícies relacionades

Aquest estiu, un jutjat va acordar una sèrie de diligències sobre les vacances de l’alcalde, segons el TSJCiL. El cas va ser revelat pel mitjà digital «Okdiario» que va assegurar que l’alcalde va adjudicar un contracte de gairebé 200.000 euros a una empresa de Sergio Zaitegui, que va pagar el lloguer del iot en el qual Puente i la seva filla van estar de vacances a Eivissa i Formentera el setembre del 2020.

Puente sempre ha afirmat que no ha de parlar de la seva vida personal i ha recalcat que ell sempre es paga les seves vacances i per tant tot el que es publica en relació amb això «no és cert». 

Temes:

Valladolid