Cimera a Salamanca
Pernil de Guijuelo, lletó i rosquilles de Ledesma: aquest és el menú de la Conferència de Presidents

Els presidents autonòmics i els membres del Govern que assisteixen aquest divendres a la Conferència de Presidents al Convent de San Gil de Salamanca disfrutaran en el transcurs de la cita d’un menú format per producte de Castella i Lleó, començant amb pa candial i oli d’oliva d’Herguijuela de la Sierra com a entrant, preludi de tres croquetes –de farinato de Ciudad Rodrigo, de cecina de Lleó i de botifarró de Burgos–.
Al menú, que ha transcendit a la sala de premsa habilitada al costat del lloc de la reunió, es contempla igualment servir ‘roast beef’ de llom de vedella morucha amb puré de reineta i cuixa de lletó de Castella i Lleó desossada a la mel i romaní i amb castanyes del Bierzo.
Notícies relacionadesPer a les postres, ‘sacatrapos’ de la serra amb crema pastissera, fruita fresca i rosquilles de Ledesma tancaran el dinar, que estarà regat per un blanc DO Rueda i un vi negre DOP Sierra de Salamanca.
Els periodistes que cobreixen l’esdeveniment, per la seva banda, han rebut avituallament format per un entrepà de pernil ibèric i un plàtan.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança