Exdiputat del PSC

Francesc Vallès es perfila com a secretari d’Estat de Comunicació

El nom del substitut d’Oliver encara no s’ha anunciat i la decisió és del president Sánchez

Acto politico con la candidata del PSC. Carme Chacon, para las proximas elecciones generales al Congreso de los Diputados, con la presencia de Secretario de Organizacion, Marcelino Iglesias, el cabeza de lista por Tarragona, Francesc Valles y el alcalde, Josep Felix Ballesteros. Arxiu DG. 111105 JP ex 0074 en la foto: Frances Valles FOTO. PUIG, JOAN

Acto politico con la candidata del PSC. Carme Chacon, para las proximas elecciones generales al Congreso de los Diputados, con la presencia de Secretario de Organizacion, Marcelino Iglesias, el cabeza de lista por Tarragona, Francesc Valles y el alcalde, Josep Felix Ballesteros. Arxiu DG. 111105 JP ex 0074 en la foto: Frances Valles FOTO. PUIG, JOAN / Prohibida la reproduccion sin autorizacion del autor (Bcn)

1
Es llegeix en minuts
Juanma Romero
Juanma Romero

Ubicada/t a Madrid

ver +

La remodelació del Govern central posada en marxa per Pedro Sánchez dissabte també afectarà la Secretaria d’Estat de Comunicació. El president prescindirà del periodista Miguel Ángel Oliver –el relleu no s’executarà fins al Consell de Ministres del 20 de juliol– i, segons fonts consultades, Francesc Vallès és el candidat més ferm per ocupar el seu lloc.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, l’exdiputat català del PSC entrarà al Gabinet de Moncloa, tot i que el seu nom no està confirmat encara. Canvi d’orientació també a l’enllaç entre el Govern i els mitjans, ja que adquireix un caràcter polític més marcat.

En qualsevol cas, tot pot canviar fins que es formalitzi el relleu, també perquè és una designació en la qual pesa, així mateix, el criteri d’Óscar López, ja que hauran de treballar mà a mà. Si alguna cosa ha deixat clara Sánchez amb la seva profunda remodelació empresa dissabte és que la decisió només la pren ell.