Sense contacte amb els seus companys a l’Executiu

Fernández-Lasquetty, conseller de Madrid, confinat després de donar positiu

  • El dirigent del PP es troba «bé» i no hi ha ningú més amb símptomes al Govern de Díaz Ayuso

Javier Fernandez-Lasquetty, consejero de la Comunidad de Madrid

Javier Fernandez-Lasquetty, consejero de la Comunidad de Madrid / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Javier Fernández-Lasquetty, conseller d’Hisenda i Funció Pública de Madrid, està confinat a casa seva després d’haver donat positiu per coronavirus, segons confirmen fonts de la comunitat a EL PERIÓDICO. El dirigent del PP es troba «bé», segons les mateixes fonts, i la resta del Govern autonòmic no ha tingut contacte amb ell des que «va començar» a sentir els símptomes de la Covid-19. No hi ha ningú més amb símptomes a l’Executiu que presideix Isabel Díaz Ayuso. 

Notícies relacionades

La mateixa Díaz Ayuso va ser sotmesa recentment a una prova PCR, però no va ser a causa del positiu de Fernández-Lasquetty, sinó arran de la seva visita a Fitur, la fira dedicada al turisme, divendres passat. «A Madrid es viu amb gust als carrers. Cada dia de la setmana, tot l’any», va assenyalar durant la seva participació a Fitur. 

Fernández-Lasquetty és un dels dirigents més importants de l’actual PP. Molt pròxim a Esperanza Aguirre, va exercir de conseller d’Immigració i també de Sanitat, càrrec del qual va dimitir després de paralitzar-se un molt discutit projecte de privatització, en diferents governs presidits per ella. Després, va ser el cap de gabinet de Pablo Casado, quan va assolir el lideratge del PP després de les primàries contra Soraya Sáenz de Santamaría. Des de l’agost del 2019, Fernández-Lasquetty dirigeix la cartera d’Hisenda i Funció Pública a l’Executiu de Díaz Ayuso.