Partit Popular

Cantó no descarta liderar la candidatura autonòmica del PP o a l’Ajuntament de València

«És la meva terra, seré on pugui ser útil i espero contribuir perquè hi hagi un govern lliure i de progrés», afirma l’exlíder de Ciutadans

1
Es llegeix en minuts

L’exportaveu de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, no descarta tornar al País Valencià en un horitzó no gaire llunyà per a les pròximes eleccions autonòmiques. Exclòs de les candidatures d’Isabel Díaz Ayuso a l’espera del recurs presentat pel PP davant el Tribunal Constitucional, la resolució del qual s’espera per a aquest divendres, Cantó, un fitxatge de Pablo Casado i Teodoro García Egea per integrar-se a les llistes de Díaz Ayuso, assegura en una entrevista que no descarta que en el futur pugui liderar alguna candidatura del PP al País Valencià.

Quan Javier Negre (presentador d’‘Estado de Alarma’) li ha preguntat si podria ser candidat autonòmic amb el PP al País Valencià, a les Corts o a l’Ajuntament de València, Cantó respon: «És la meva terra i on se’m requereixi o on vegi que puc ser útil o se’m digui que puc ajudar-hi, hi seré».

Afirma que el fet d’haver deixat «orfes» a gairebé mig milió de valencians que li van donar el seu vot fa menys de dos anys, és el que pitjor porta. «Em costa», respon. «El meu compromís és que seguiré pendent de tot el que passi al País Valencià i ajudant en tot el que pugui», assenyala.

Cantó afegeix que li sap molt greu com està «maltractant el País Valencià el socialisme i el nacionalisme» i afegeix que «la comparació amb Madrid és sagnant». A més, afegeix que espera «contribuir perquè hi hagi un govern lliure i de progrés».

«Em vaig comprometre amb els valencians però vaig deixar de creure en el partit en el qual estava i considero que era just entregar l’escó per aquest contracte que vaig signar amb els valencians», afegeix.

Notícies relacionades

També assegura que li encantaria ser diputat a l’Assemblea de Madrid, tot i que el TSJ de Madrid ha tombat la seva candidatura i insinua que té ganes de formar part del Govern de Madrid perquè sempre ha estat en l’oposició.

Les paraules de Cantó apareixen just en un moment en què fins i tot entre algunes veus del PP de València comença a circular la idea que l’exlíder de Ciutadans pugui ser el favorit per a Génova per ser el cartell electoral en el futur.