El 4 de maig

Més Madrid descarta presentar-se en una llista única amb Podem

«Les dones estem cansades de fer la feina bruta», afirma Mónica García

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

La líder regional de Més Madrid, Mónica García, ha traslladat aquest dimarts que és preferible que es presentin a les eleccions els tres partits d’esquerra per separat i avisa que les dones estan ja cansades de «fer la feina bruta» per haver «d’apartar-se en els moments històrics».

«Vull presentar-me a les eleccions i ser la pròxima presidenta de la Comunitat de Madrid. Em ve de gust, tinc bones idees i molta feina a les espatlles», ha assegurat García en un vídeo difós als mitjans de comunicació.

Iglesias va remarcar ahir que perseguirà com a principal objectiu una llista d’unitat amb Més Madrid sense posar com a línia vermella la condició de liderar la llista, una cosa que haurà de decidir la militància en primàries.

Notícies relacionades

En aquest sentit, el líder de la formació morada i vicepresident segon va recalcar que està disposat a ocupar el número dos d’una llista encapçalada per Mónica García o pel líder de Més País, Íñigo Errejón.

Així, va indicar que ha parlat amb Mónica García després de l’anunci que es presentava als comicis per fer front a Isabel Díaz Ayuso a la Puerta del Sol i es van emplaçar a una conversa més detinguda en les pròximes hores.