Diversos col·lectius

Convocada una altra manifestació aquest dissabte a Barcelona

Diversos col·lectius criden a concentrar-se a la plaça Tetuan a les 18.00 hores

Convocada una altra manifestació aquest dissabte a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Diversos col·lectius han fet una crida per tornar als carrers de Barcelona aquest dissabte. La convocatòria, prevista a les 18.00 hores a la plaça de Tetuan, clama, entre altres coses, per defensar la regulació dels lloguers i prohibir els desnonaments, així com per derogar la reforma laboral i la llei mordassa. També apunten contra la monarquia i l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél.

Notícies relacionades

Sota el lema ‘Fins que caiguin. Res a perdre, tot a guanyar’, alguns dels col·lectius que animen a mobilitzar-se, com la PAH, la CGT, la CUP i Arran, demanen que sigui setmanal, emulant els armilles grogues que a França es van manifestar durant més d’un any.

L’última manifestació, dissabte passat, va transcórrer com una protesta per la llibertat d’expressió i la precarietat que tenalla els més joves per segona crisi consecutiva, però va acabar amb actes vandàlics aliens a la mobilització. Precisament per això, empresaris catalans van clamar ahir un ‘ja n’hi ha prou’ contra els actes vandàlics que han entelat aquestes manifestacions.