«Va seguir els criteris sanitaris»

Iceta, sobre la negativa d’Illa a fer-se una PCR: «No es van donar els dos supòsits»

El ministre afirma que el test es fa si hi ha «presència de símptomes o contacte estret amb un positiu»

Iceta, sobre la negativa d’Illa a fer-se una PCR: «No es van donar els dos supòsits»
1
Es llegeix en minuts

El ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, ha afirmat que el candidat a la Presidència de la Generalitat pel PSC, Salvador Illa, ha seguit «estrictament» els criteris de les autoritats sanitàries després de la polèmica que ha sorgit al no haver-se realitzat una prova PCR abans de participar en el debat de TV-3.

Notícies relacionades

«Recordem que Salvador Illa s’ha atingut estrictament al criteri que han marcat les autoritats sanitàries que indiquen que els tests estan indicats en dos supòsits: presència de símptomes o contacte estret amb un positiu», ha explicat el ministre en la roda de premsa després de la celebració del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, després que li preguntessin per la valoració que fa el Govern sobre que Illa no s’hagi fet una prova PCR.

Iceta ha recordat als periodistes que es tracta d’una roda de premsa posterior a la celebració del Consell Interterritorial i que, per tant, «no voldria desviar l’atenció cap a altres qüestions». No obstant, el ministre no ha esquivat la pregunta per ser «un tema que en una campanya electoral pot causar cert impacte», ha conclòs sobre aquest assumpte.