El fiscal en cap de Castelló dimiteix després de vacunar-se irregularment de Covid-19

El magistrat es va vacunar al centre de salut 9 d’Octubre sense ser a les llistes autoritzades

1
Es llegeix en minuts

Després de constatar l’incompliment per part del fiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta, del disposat en l’Estratègia de vacunació Covid-19 a Espanya, aprovada pel Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut i executada per les comunitats i ciutats autònomes, la fiscal general de l’Estat, Dolores Delgado, ha acceptat la renúncia del fiscal en cap de la Fiscalia Provincial de Castelló, que ha al·legat per a això «motius personals».

Notícies relacionades

Així es recull en el comunicat enviat aquest dimecres per part de la Fiscalia General de l’Estat, després de les informacions, que apuntaven que el fiscal en cap podria haver-se vacunat del coronavirus al centre de salut 9 d’Octubre de Castelló sense ser a les llistes autoritzades segons publica el diari ‘Información’.

La seva renúncia al càrrec i la nova polèmica per la vacunació se suma a les discrepàncies amb els jutges d’instrucció que aquests dies havien saltat a la llum pública. S’ha de recordar que la Junta de Jutges d’Instrucció va demanar empara al Consell General del Poder Judicial per la manera de procedir de Cuesta, al qual va acusar d’«ingerències i faltes de respecte en converses que van acabar a crits».

Temes:

Coronavirus