fins divendres

L'alcalde de Manlleu es reclou a Montserrat per rumiar si dimiteix

Reflexionarà sobre les xarxes socials i els seus mals, després de difondre's un vídeo en el qual se'l veia ebri en una discoteca de Girona

Unes 400 persones s'han concentrat aquest dilluns a la tarda davant les portes de l'Ajuntament per a mostrar-li el seu suport

foto 3698557

foto 3698557

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Manlleu (Barcelona), Àlex Garrido, ha anunciat que se n’anirà uns dies al Monestir de Montserrat per reflexionar sobre si dimiteix o no, després que plantegés fer-ho al difondre’s un vídeo en el qual se’l veia ebri en una discoteca de Girona aquest estiu.

Ho ha explicat en un discurs davant unes 400 persones que s’han concentrat aquest dilluns a la tarda davant les portes de l’Ajuntament per donar-li suport, i han corejat consignes com «No estàs sol» i «Àlex Garrido, alcalde de Manlleu».

Entre aplaudiments, Garrido ha pres la paraula i s’ha dirigit als concentrats: «Demà [per avui] me’n vaig uns dies al Monestir de Montserrat, que és un lloc de pau i que convida a la reflexió».

Allà aprofitarà per escriure sobre la seva experiència en una «nova aventura literària» que reflexionarà sobre les xarxes socials i els seus mals, ha dit Garrido, que també és novel·lista.

Notícies relacionades

I ha afegit que espera tornar a Manlleu divendres amb una decisió presa: «No sé si reconsideraré o no la decisió, però ho intentaré», cosa que ha desfermat els aplaudiments dels concentrats.

En un comunicat aquest divendres, Garrido va anunciar la seva «decisió irrevocable» de dimitir després de fer-se públic el vídeo, que segons ell reflectia un comportament que no era exemplar per la situació de pandèmia a Catalunya i a Manlleu.