ACORD ENTRE INSTITUCIONS

Sant Andreu de la Barca utilitzarà el poliesportiu de la Guàrdia Civil

Les entitats esportives del municipi disposaran de més espai per complir les normes sanitàries

undefined50315392 09 10 2019 acto de celebraci n de la patrona de la guardia c200827154840

undefined50315392 09 10 2019 acto de celebraci n de la patrona de la guardia c200827154840 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la comandància de Barcelona de la Guàrdia Civil han firmat aquest dijous un acord per a l’ús de les instal·lacions esportives de la caserna que el cos té a la ciutat.

Concretament, les entitats esportives del municipi podran entrenar a la pista d’atletisme i al poliesportiu. Les dues primeres entitats que utilitzaran aquests espais, a partir de la setmana vinent, seran les de futbol sala i d’handbol. L’ajuntament firmarà un conveni amb les entitats que utilitzin les instal·lacions per determinar les condicions d’ús i les normes d’accés a les dependències.

L’acord l’han firmat l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el tinent coronel responsable de la comandància, Pedro Pizarro.

Notícies relacionades

Llorca ha destacat la col·laboració de la Guàrdia Civil i la integració del cos a la vida de la ciutat. Per la seva banda, Pizarro ha explicat que l’obertura de les instal·lacions esportives a la ciutadania «és una manera d’optimitzar recursos públics».

Llorca ja va reaccionar contra la Generalitat l’abril passat quan la Conselleria de Salut no va voler utilitzar l’hospital de campanya aixecat per la Guàrdia Civil per atendre malalts de Covid-19.  La població, on hi ha una de les casernes més grans de la Guàrdia Civil a Catalunya, va viure un clima molt tens per les càrregues policials de l’1 d’octubre, que va arribar a denúncies contra professors d’un institut al qual anaven fills dels guàrdies, que finalment van ser arxivades.