sordesa sobrevinguda

Letícia, quan li van preguntar pel parador de Joan Carles I: «No et sento»

Els mitjans congregats dimarts al barri de Son Roca, a Palma de Mallorca, van insistir en la pregunta, però no van obtenir resposta

-FOTODELDÍA- PALMA, 11/08/2020.- La reina Letizia y la princesa Leonor , visitan este martes en Palma, junto al rey Felipe y la infanta Sofía, el proyecto socio-educativo Naüm para jóvenes en riesgo de exclusión social, un acto oficial que se convierte en el primero de estas características en el que participa la princesa Leonor. EFE/Ballesteros

-FOTODELDÍA- PALMA, 11/08/2020.- La reina Letizia y la princesa Leonor , visitan este martes en Palma, junto al rey Felipe y la infanta Sofía, el proyecto socio-educativo Naüm para jóvenes en riesgo de exclusión social, un acto oficial que se convierte en el primero de estas características en el que participa la princesa Leonor. EFE/Ballesteros / Ballesteros (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis i les seves filles van visitar aquest dimarts, en la seva segona jornada d'agenda oficial a Palma, el projecte educatiu Naüm a Son Roca, un dels barris més humils de Palma, on es treballa per ajudar joves en risc d'exclusió social.

Notícies relacionades

A l'entrada del recinte, alguns mitjans van aprofitar l'ocasió per  preguntar diverses vegades pel parador del rei emèrit. Tota la família va mirar d'evitar respondre als periodistes que hi havien acudit. Telemadrid ha emès un moment en què la reina Letícia va contestar: «No et sento», i va continuar posant davant les càmeres.

El secretisme respecte al parador del pare del Rei continua sent total  i, malgrat la constant insistència,  els Reis no van fer cap comentari  respecte a això i van prosseguir la visita tal com estava prevista.