La família reial ja és a Palma de Mallorca

Els reis i les seves filles s'instal·len a Marivent per passar les vacances, que es prolongaran fins al 18 d'agost

Coincidiran amb la reina Sofia, que des de fa uns dies també és a l'illa balear amb Irene de Grècia

GRAF9837. PALMA, 07/08/2020.- El rey Felipe VI (d), la reina Letizia (i), la princesa Leonor (2d) y la infanta Sofía (2i) a su llegada al Palacio de Marivent, en Palma de Mallorca, en el inicio de sus vacaciones veraniegas en Mallorca. EFE/Ballesteros

GRAF9837. PALMA, 07/08/2020.- El rey Felipe VI (d), la reina Letizia (i), la princesa Leonor (2d) y la infanta Sofía (2i) a su llegada al Palacio de Marivent, en Palma de Mallorca, en el inicio de sus vacaciones veraniegas en Mallorca. EFE/Ballesteros / Ballesteros (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Guillem Porcel

La família reial ja és a Palma de Mallorca. El rei Felip VI, la reina Letícia i les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia, van arribar divendres a les 21.00 hores al palau de Marivent després d’aterrar a l’illa per passar les vacances d’estiu, segons informa ‘Diari de Mallorca’.

El Rei conduïa el cotxe, que anava darrere d’un autobús, cosa que va despistar els mitjans que hi havia congregats. Al seu costat anava asseguda la princesa Leonor, que va saludar a través de la finestreta les desenes de persones concentrades per mostrar-los el seu recolzament. A la part del darrere del vehicle viatjaven la reina Letícia i la infanta Sofia. Tots quatre portaven mascaretes.

La família reial es reuneix així al palau de Marivent amb la reina Sofia, que ja fa uns dies que és a l’illa acompanyada de la seva germana Irene de Grècia.

La seva arribada es produeix al mig de la controvertida sortida d’Espanya del rei emèrit Joan Carles I, el parador del qual continua sent una incògnita.

L’agenda oficial de Felip IV a Mallorca començarà aquest dilluns. Aquell dia té previst rebre en audiència les autoritats de l’illa. A la tarda, partirà a Petra, el poble de fra Juníper Serra, l’evangelitzador d’Amèrica que critiquen els moviments indígenes per considerar-lo un genocida.

Dimarts, tota la família, incloses les nenes, es desplaçarà al barri palmesà de Son Roca per conèixer de prop el projecte soci educatiu Naüm, que ha rebut diversos reconeixements.

Notícies relacionades

L’agenda política del monarca inclou un despatx amb el president del Govern, Pedro Sánchez, que tindrà lloc dimecres a les 12. 30 hores a Marivent.

Durant la seva estada, el monarca també visitarà les altres illes. Dijous, la família reial partirà cap a Menorca i recorrerà la planta de Coinga, a Alaior, i es reunirà amb representants de la denominació d’origen del formatge de Maó. La setmana que ve es desplaçarà Eivissa. Donarà per finalitzades les seves vacances a les Balears el 18 d’agost.