Eleccions Galícia

Avariat l'avió que traslladava Pedro Sánchez al tancament de campanya de Galícia

El ministre José Luis Ábalos substitueix el president del Govern en l'acte electoral de Vigo

pedro-sanchez-bajando-del-avion-en-una-imagen-de-archivo

pedro-sanchez-bajando-del-avion-en-una-imagen-de-archivo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern, Pedro Sánchez, no podrà estar aquest divendres en el tancament de campanya de les eleccions gallegues després d’avariar-se l’avió en què havia de viatjar fins a Vigo.

Així ho ha confirmat el mateix Sánchez en el seu compte de Twitter, en què diu lamentar no poder viatjar a la ciutat gallega «per una avaria tècnica a l’avió» i no poder estar amb els seus companys per recolzar el seu candidat a presidir la Xunta de Galícia, Gonzalo Caballero.

Notícies relacionades

«Lamento no poder viatjar a #Vigo per una avaria tècnica a l’avió per estar amb els companys i companyes del @PSdeG, donant suport al nostre candidat @G_Caballero_M», assenyala el president en el seu missatge. «Fem que Galícia avanci el #12J. ¡Omplim les urnes de vots socialistes!», acaba dient.

Fonts socialistes han confirmat que, en el seu lloc, aquest divendres a la tarda al parc de Castrelos de la localitat de Pontevedra intervindrà el ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, que ja ha estat present a Galícia durant les dues últimes jornades de la campanya electoral.