d'unides podem

Dimiteix un regidor de Madrid detingut per presumpte abús sexual a una menor

El regidor d'IU ha presentat la seva immediata renúncia al càrrec públic i ha deixat l'acta a l'Ajuntament de Becerril

Una dona i la seva filla, de 17 anys, van presentar una denúncia a la Guàrdia Civil acusant-lo del delicte

zentauroepp45689773 barcelona  barcelon s  30 10 2018   deportes    la guardia c190314155742

zentauroepp45689773 barcelona barcelon s 30 10 2018 deportes la guardia c190314155742 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El regidor d’Unides Podem de Becerril de la Sierra, Antonio Casiano H.H., de 43 anys, ha dimitit aquest dimecres després de ser acusat i detingut per un presumpte delicte d’abusos sexuals a una menor.

Segons ha informat IU en un comunicat, després de la seva declaració davant de les autoritats, el regidor ha presentat la seva immediata dimissió com a càrrec públic i ha deixat la seva acta a l’Ajuntament de Becerril. Així mateix, ha transmès a IU el seu cessament en tots els càrrecs de l’organització.

«Des d’Esquerra Unida mantindrem atenció sobre els fets, esperem un ràpid esclariment dels esdeveniments i aplicarem escrupolosament els codis ètics vigents en la nostra organització», han afirmat.

La Guàrdia Civil va detenir aquest dilluns l’únic regidor d’Unides Podem de Becerril de la Sierra, Antonio Casiano H.H., de 43 anys, acusat d’un presumpte delicte d’abusos sexuals a una menor, han confirmat a Europa Press fonts policials.

L’arrest del regidor va tenir lloc dilluns a la tarda després que una dona i la seva filla, de 17 anys, es presentessin a la Guàrdia Civil de Becerril de la Sierra al matí per denunciar-lo per un presumpte delicte d’abusos sexuals que va passar el cap de setmana passat a la localitat, segons ha avançat el diari ‘El Mundo’.

Notícies relacionades

Els agents encarregats de la investigació van iniciar les indagacions. Després de prendre-li declaració el van arrestar. L’endemà va ser posat a disposició judicial al jutjat de Colmenar Viejo i després de ser interrogat pel jutge va quedar en llibertat amb càrrecs.