EFECTES DE LA PANDÈMIA

Ingressat per coronavirus el director general de la Policia

Francisco Pardo Piqueras podria rebre l'alta hospitalària pròximament

undefined44576617 el nuevo director general de la polic a  francisco pardo piq200407213459

undefined44576617 el nuevo director general de la polic a francisco pardo piq200407213459

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El director general de la Policia, Francisco Pardo Piqueras, es troba ingressat en un hospital després de donar positiu en Covid-19, segons ha avançat ‘Eldiario.es’ i han confirmat a Europa Press fonts policials. Aquestes fonts afegeixen que ha tingut una millora en les últimes hores i que s’espera la seva alta hospitalària pròximament.

Francisco Pardo Piqueras va repetir com a director general de la Policia en la legislatura que va arrencar el mes de gener passat al comptar amb la confiança del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, que va elegir María Gámez com a nova directora general de la Guàrdia Civil.

El 31 de març passat es va confirmar el positiu del seu ‘número dos’, el director adjunt operatiu (DAO) de la Policia Nacional, el comissari principal José Ángel González. Se sumava així als positius del seu homòleg a la Guàrdia Civil, el tinent general Laurentino Ceña, i el director d’Emergències del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, tots ells integrants del comitè de seguiment del coronavirus que tots els dies es reuneix a la Moncloa.

Notícies relacionades

Després dels positius dels DAO, els tècnics que representen diàriament en les compareixences des de la Moncloa la Policia i la Guàrdia Civil són el comissari principal José García Molina i el general José Manuel Santiago.

Diversos casos al Govern

Al si del Govern són ja diversos els casos de positius per coronavirus, ja que al contagi de les ministres Irene Montero i Carolina Darias es va afegir després el de la vicepresidenta primera, Carmen Calvo. En l’entorn del cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, hi ha diversos familiars encomanats, entre ells la seva dona, Begoña Gómez.