PANDÈMIA

Calvo dona negatiu al coronavirus, però li repetiran la prova

Els metges consideren que el primer test no és concloent i mantenen aïllada la vicepresidenta

La dirigent socialista roman ingressada des de diumenge a la Clínica Ruber de Madrid

zentauroepp50672699 madrid 31 10 2019  pol tica   carmen calvo  vicepresidenta d191031132209

zentauroepp50672699 madrid 31 10 2019 pol tica carmen calvo vicepresidenta d191031132209 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Iolanda Mármol

La vicepresidenta primera, Carmen Calvo, que està ingressada des de diumenge per una infecció respiratòria, ha donat negatiu en la prova de coronavirus que li van realitzar en un primer moment a la Clínica Ruber, de Madrid. Tot i així, segons un comunicat facilitat pel Govern aquest dimarts a la tarda, els metges consideren que aquesta primera prova no és «concloent», motiu pel qual han decidit sotmetre-la a noves comprovacions que confirmin si, efectivament, està infectada per la pandèmia. 

Mentrestant, Calvo continua hospitalitzada i està rebent el tractament mèdic prescrit per a la infecció respiratòria, fins que es determini si és coronavirus o no. La dirigent socialista, de 62 anys, està en una habitació aïllada. Aquest mateix dimarts, l’Executiu ha confirmat que la seva àrea de treball al palau de la Moncloa ha sigut desinfectada de forma preventiva. 

Carmen Calvo, ha publicat un missatge a les xarxes socials en el qual agraeix els missatges d’afecte rebuts després que es conegués el seu ingrés hospitalari.

Notícies relacionades

«Vull agrair els missatges que he rebut aquests dies i que em transmeten tant afecte. Estaré sempre en deute amb vosaltres», assenyala Calvo a la publicació esmentada aquest dimarts.

En cas de confirmar-se el seu contagi, seria el tercer d’un membre del Govern, després dels positius de la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i de Política Territorial, Carolina Darias.  La seva última aparició en públic va ser dimecres, quan va assistir presencialment al ple del Congrés dels Diputats en què el Govern va informar sobre la declaració de l’estat d’alarma