Carmen Calvo, hospitalitzada per infecció respiratòria

La vicepresidenta primera, de 62 anys, està pendent del resultat de l'anàlisi de coronavirus

Va ingressar diumenge a la tarda a la clínica Ruber de Madrid

zentauroepp52658304 carmen calvo200309102514

zentauroepp52658304 carmen calvo200309102514 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
Iolanda Mármol

La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, està ingressada per una infecció respiratòria, des d’aquest diumenge a la tarda, a la Clínica Ruber de Madrid. Es desconeix en aquests moments si s’ha contagiat de coronavirus. Els facultatius mèdics li van fer la prova a última hora d’ahir, però encara no es tenen els resultats, segons fonts governamentals. 

Els col·laboradors de la vicepresidenta han indicat a aquest diari que Calvo està tranquil·la, sense acompanyament, i que va anar pels seus propis mitjans fins al centre sanitari. Quan es conegui el resultat del test de coronavirus, asseguren, ho faran públic immediatament. 

Notícies relacionades

La vicepresidenta, expliquen, ha demanat la màxima transparència des del principi sobre el seu cas. El seu equip explica que ha acudit a la Clínica Ruber perquè és funcionària de carrera i així ho estableixen els convenis de la mútua a la qual pertanyen, Muface.

Calvo (Cabra, Còrdova, 1957) ha estat, junt amb  Pedro Sánchez, coordinant el gruix del dispositiu de la gestió de la crisi del coronavirus. Si donés positiu, seria la tercera persona del Govern a contagiar-se. Les primeres van ser les ministres d’Igualtat, Irene Montero, i la de Política Territorial, Carolina Darias. 

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions