ELECCIONS AUTONÒMIQUES

Cs activa les seves primàries a Galícia i al País Basc davant de la falta d'acord amb el PP

GRAF4909. MADRID, 05/02/2020.- La portavoz de la comisión gestora de Ciudadanos (Cs), Melisa Rodríguez, durante la reunión que ha ofrecido tras la reunión de dicha comisión gestora del partido este miércoles en Madrid, EFE/Paco Campos

GRAF4909. MADRID, 05/02/2020.- La portavoz de la comisión gestora de Ciudadanos (Cs), Melisa Rodríguez, durante la reunión que ha ofrecido tras la reunión de dicha comisión gestora del partido este miércoles en Madrid, EFE/Paco Campos / Paco Campos (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

L’oferta de Ciutadans al Partit Popular per presentar-se a les eleccions gallegues i basques en coalició no s’ha materialitzat, de moment. Davant de la falta d’acord, a la formació taronja han decidit posar en marxa les seves primàries Galícia i al País Basc per anar configurant les seves llistes en el cas que els conservadors acabin rebutjant l’oferta. 

Notícies relacionades

Les possibilitats que els dos partits es presentin als comicis sota la marca Millor Units es redueixen cada dia que passa. Dijous s’acaba el termini per registrar coalicions a Galícia i divendres al País Basc. No obstant, fins aquell moment la unió continua sent possible. 

No obstant, davant la situació que el PP rebutgi la coalició, la portaveu de la gestora de Cs, Melisa Rodríguez, ha anunciat l’inici del procés de primàries per elegir candidats a les eleccions. Segons ha assenyalat, aquest pas també seria necessari si finalment hi ha acord amb els de Pablo Casado.