crítiques des de la dreta

L'equívoca salutació d'Iván Redondo a Quim Torra

L'oposició interpreta com a submissió la inclinació de cap del cap de gabinet de Sánchez

6fb4zag31

6fb4zag31

1
Es llegeix en minuts

El cap de gabinet del president del Govern i primer secretari d'Estat, Iván Redondo, ha protagonitzat l'anècdota de la reunió entre Pedro Sánchez i el president de la Generalitat, Quim Torra, per la seva notòria inclinació de cap davant del president.

La salutació de l'hiperactiu assessor de Sánchez ha sigut interpretat per la dreta com que els socialistes «han baixat el cap davant dels separatistes» i han donat imatge de «submissió» davant dels independentistes.

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha parlat també de la «pseudoreverència» que segons el seu parer ha dedicat el director del Gabinet del president del Govern, Iván Redondo, a Quim Torra.

Notícies relacionades

«¿Per què sempre el PSOE i el Govern premia a qui amenaça i se salta les lleis i abandona els que les compleixen», s'ha preguntat.

Sabem que el Govern Sánchez ha abaixat el cap davant dels separatistes, però veure al 'gairebé vicepresident' Iván Redondo fer reverències a Torra com si fora un rei és massa fins i tot per a ells ‍♀ pic.twitter.com/O6GLO9CBkl— Inés Arrimadas (@InesArrimadas) February 6, 2020

«El cortesà de Moncloa saluda el delinqüent Torra amb la inclinació de cap que Sánchez nega a l'únic que la mereix: el Rei», ha assenyalat el líder de Vox en el seu compte de Twitter.