ESPAI A YOUTUBE

Un diputat d'ERC ataca Rufián per entrevistar Albiol

El convidat a 'La Fàbrica de Rufián', conegut per campanyes racistes i en contra de la immigració, ha revoltat Ruben Wagensberg

undefined38666460 rufian-congreso170530102119

undefined38666460 rufian-congreso170530102119 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diputat d’ERC al Parlament Ruben Wagensberg ha criticat el seu company de partit Gabriel Rufián en un tuit per entrevistar Xavier García Albiol, exalcalde de Badalona i exlíder del PP, a ‘La Fábrica de Rufián’. 

‘La Fàbrica de Rufián’ és un espai d’entrevistes  que emet setmanalment el diputat d’ERC a través de la plataforma YouTube.  Rufián ha entrevistat Jaume Roures, Risto Mejide i Tomás Guasch, entre altres convidats. 

Notícies relacionades

El convidat, conegut per campanyes racistes i en contra de la immigració, ha fet que alguns independentistes es rebel·lin. Un d’ells, Ruben Wagensberg, que ha acusat el seu company de partit, Gabriel Rufián, de «blanquejar» el discurs de l’odi i de respondre només als seus interessos personals. 

«No va de fòbies, va de blanquejar un discurs i unes polítiques duríssimes, ultres i racistes, contra les quals moltíssima gent als carrers i des de les entitats cada dia es deixen la pell. I sí, va d’interessos: els teus», ha afirmat Wagensberg