Gabriel Rufián, objecte de les ires independentistes a Twitter

Nombrosos tuitaires acusen el diputat d'ERC de fer electoralisme amb la sentència

zentauroepp49912634 rufian190918095009

zentauroepp49912634 rufian190918095009 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

El diputat d’ERC Gabriel Rufián s’ha convertit en objecte de les ires a les xarxes d’una part de l’independentisme pel missatge que ha llançat a Twitter després de la sentència. [Seguiul’última hora a Barcelona i Catalunya després de la sentència del procés.]

En aquest missatge, Rufián ha fet una crida a respondre a les urnes a les condemnes als líders independentistes, fet que li ha valgut ser acusat d’electoralista i li ha valgut una pluja d’insults.

Pilar Rahola ha qualificat de «vergonya» el tuit del diputat republicà i ha assegurat que «avui no és el dia per demanar el vot». Mentrestant, l’exdiputat de la CUP Antonio Baños li ha reprès de forma escarida: «Malament, Rufi. Amb carinyo, malament».

Notícies relacionades

Tal ha sigut la reacció que el mateix Rufián ha hagut de donar explicacions d’aquest missatge en un altre tuit: «Si aquesta sentència és la seva venjança, la nostra ha de ser en una urna. De tots. De tot l’independentisme i republicanisme català. Entendre una altra cosa és no voler entendre».

Nombrosos usuaris de Twitter han expressat en aquesta xarxa social la seva indignació pel missatge del diputat republicà.