05 d’abr 2020

Anar al contingut

EL TAULER POLÍTIC

Un diputat del PSC celebra la resolució a favor de Junqueras

«Me n'alegro per qui es va quedar a donar la cara, no pels que es van escapar covardament»

Roger Pascual

Un diputat del PSC celebra la resolució a favor de Junqueras

Un diputat del PSC al Parlament ha celebrat la resolució a favor d’Oriol JunquerasCarles Castillo ha expressat que s’alegrava pel líder dels republicans, però no per Carles Puigdemont Toni Comín, que es podrien veure beneficiats per la sentència del TJUE sobre la immunitat dels eurodiputats. 

«Me n’alegro per qui es va quedar a donar la cara, no pels que es van escapar covardament», ha tuitejat, marcant diferències entre el camí pres per Junqueras i el de Puigdemont i Comín. La sentència del TJUE sobre el líder d’ERC pot repercutir també en l’expresident i l’exconseller com a europarlamentaris electes.

Després de rebre diverses crítiques, algunes de les quals ha respost amb ironia, ha afegit que «els falcons partidaris de la mà dura sense més, que ens ha portat a aquest desastre, que ara, sisplau, com a mínim, callin».

Fonts dels socialistes catalans han evitat valorar els tuits de Castillo i, sobre la resolució judicial, han afirmat que «les sentències s’han de respectar sempre», minuts abans que el TSJC condemnés Quim Torra a un any i mig d’inhabilitació