El president de la Cambra aplaudeix la convocatòria de Tsunami al Camp Nou

Canadell assenyala que la concentració prevista ajudarà a «ensenyar al món» el conflicte català

49194523 591

49194523 591

1
Es llegeix en minuts

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, s’ha mostrat aquest dimarts convençut que la protesta convocada per Tsunami Democràtic per al 18 de desembre, dia del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, «valdrà la pena» i ajudarà a «ensenyar al món» el conflicte català.

La plataforma Tsunami Democràtic ha convocat una concentració als voltants del Camp Nou el pròxim 18 de desembre, hores abans de la celebració del clàssic,a més d’altres accions no detallades en què participarien espectadors del partit.

En un comunicat difós avui, la plataforma assegura que fins ara més de 18.000 persones s’han inscrit per diversos canals per participar en aquest acte de protesta per la sentència del procés, que s’ha convocat a les 16.00 hores, quatre hores abans de l’inici del clàssic.

Preguntat per aquesta protesta durant la seva participació al col·loqui Fòrum Europa Tribuna Catalunya, Canadell ha qualificat d’«intel·ligent» la convocatòria, ja que el partit Barça-Reial Madrid és un esdeveniment adequat per «ensenyar al món» el conflicte català.

«Valdrà la pena»

Notícies relacionades

«Tsunami ha demostrat un poder de convocatòria sorprenent i fins i tot s’estudia a escala mundial. No tinc ni idea de què es farà, però crec que veurem una cosa que estarà ben feta i que valdrà la pena», ha assegurat.

L’empresari s’ha mostrat partidari que la protesta que es dugui a terme no impedeixi que pugui disputar-se el partit de la lliga espanyola de futbol.