SEQÜELES DEL 10-N

Monedero retreu els seus tres escons a Errejón: «¿T'ha valgut la pena?»

El cofundador de Podem acusa el líder de Més País de dividir les forces d'esquerra en les eleccions

L’exdirigent de Podem Juan Carlos Monedero en una imatge d’arxiu.

L’exdirigent de Podem Juan Carlos Monedero en una imatge d’arxiu. / EFE / RAFA ALCAIDE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El cofundador de Podem Juan Carlos Monedero ha criticat el líder de Més País, Íñigo Errejón, després d’obtenir tres escons en les eleccions d’aquest diumenge tres escons. «¿T’ha valgut la pena?», ha qüestionat Monedero.

A través d’un missatge a la xarxa social, ha acusat el seu excompany de dividir les forces d’esquerra. «És temps de sumar. Però vam perdre l’alcaldia de Madrid, s’ha trencat Equo, s’han perdut escons per a l’esquerra a 16 de les 18 províncies on Més País no treu res, Barcelona, Biscaia, Cadis, Alacant...», ha indicat.

Notícies relacionades

«Si haguéssim estat junts, Vox no seria ara tercera força. ¿T’ha valgut la pena, Errejón?», ha assenyalat Monedero amb referència al resultat de Més País en les eleccions, en què han obtingut dos escons per Madrid i un altre al País Valencià, on es presentaven en coalició amb Compromís, que ja va tenir un escó en les eleccions d’abril.

En els comicis d’aquest diumenge, Podem ha caigut fins als35 escons, davant els 42 que va aconseguir en les passades eleccions, mentre que Més País ha guanyat tres butaques al Parlament amb 600.000 vots.