CAÇA DEL VOTANT

Carmena fa campanya telefònica per Errejón: «Soc Manuela Carmena, ¿recordes? | VÍDEO

L'exalcaldessa de Madrid reconeix en les trucades a ciutadans que no ha llegit el programa de Més País

undefined43153425 manuela carmena y igo errejn190117100604

undefined43153425 manuela carmena y igo errejn190117100604 / JAVIER BARBANCHO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El candidat a la Presidència del Govern de Més País, Íñigo Errejón, i l’exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, s’han afegit als voluntaris de la formació que realitzen trucades per explicar per què es presenten i quines són les propostes del partit davant de la cita electoral.

El partit ha difós un vídeo amb extractes de les converses que tots dos han mantingut per telèfon amb diferents ciutadans gràcies a l’eina masllamadas.maspais.es. Amb ella, els d’Errejón possibiliten que voluntaris afins a Més País puguin fer trucades a persones del seu entorn geogràfic i fer accions de campanya amb elles.

En el vídeo de dos minuts que la formació comparteix ja a les seves xarxes socials, es veu Carmena arrencant una conversa recordant que va ser alcaldessa: «Hola, no sé si ens coneixem en persona, soc Manuela Carmena, ¿recordes?». Mentrestant, Errejón pregunta a la persona que aborda ‘a porta freda’ si l’«agafa en bon moment» i si «té uns minuts».

En aquestes converses, Carmena destaca que dona suport a Més País tot i que reconeix no haver llegit el programa, i ressalta la importància que es donin «unes eleccions sense mentides», que s’ha «de parlar i entendre’s», que té una sensació «molt trista» de la campanya i que «la societat civil té molts més valors que la classe política».

Notícies relacionades

En els moments en què Errejón conversa per telèfon, incideix una vegada i una altra a preguntar al seu interlocutor sobre què opina de la campanya i sobre les propostes que porten: «Quines coses t’importen més, que trobes a faltar», arriba a dir, per després remarcar que «en la transformació ecològica de l’economia hi ha moltíssima ocupació».

L’exalcaldessa de Madrid, que va renunciar a ser la candidata de la formació per a les generals, sí que col·labora amb els d’Errejón en aquesta campanya tot i que no de forma intensa. De fet, a més d’haver concedit una entrevista en què va demanar el vot per a Més País a La Sexta, en principi només serà en el tancament de campanya de la formació.