Els Mossos també revisaran la immobilització de paisà a un home a Viladecans

Segons fonts policials, malgrat que els agents es van identificar, la prefectura creu que no va ser una acció proporcionada

Aquest incident se suma a l'altra quinzena que s'examinaran amb calma per comprovar si ha existit mala praxi

ltima-hora-sercatalunya-els-mossos-revisaran-lactuaci-dalmenys-5-agents-de-pais-que-anit-intentaven-identificar-un-manifestant-a-viladecans-i- / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra repassaran la immobilització d’un home a Viladecans (Baix Llobregat) que participava de la protesta contra el president Pedro Sánchez.

Els agents, segons fonts policials, es van identificar com a Mossos per demanar-li al ciutadà que s’identifiqués. Però l’actuació es va acabar enredant i els agents van acabar reduint l’home, que havia intentat colar-se en el míting de Sánchez, havia sigut expulsat i després havia fugit quan havien provat d’identificar-lo en una primera ocasió. 

Notícies relacionades

Des de la prefectura es considera que, per part dels agents, no va ser una acció proporcionada ja que només es pretenia identificar el ciutadà. Per aquesta raó, aquest cas s’uneix a la quinzena d’accions sota inspecció interna des que van començar els disturbis. 

L’home ha acabat denunciat policialment per un delicte de resistència i atemptat contra agent de l’autoritat.