Assetjament independentista al PSC a Terrassa i Esparreguera

La seu del partit a la localitat del Vallès Occidental va ser atacada durant la celebració d'un acte

psc

psc

1
Es llegeix en minuts

Grups de independentistes han intentat boicotejar aquest dijous dos actes que feien militantes del PSC a Terrassa i Esparreguera. L'acció més greu va tenir lloc a la localitat del Vallès Occidental, quan diversos independentistes van atacar i van intentar irrompre a la seu del partit.  Els assistents van aconseguir impedir-los el pas.

Notícies relacionades

Els assaltants van llançar rentavaixelles, van col·locar adhesius i van fer pintades a la seu. «Radicals independentistes han atacat la nostra seu mentre estàvem reunits dins. Han intentat entrar però els hem frenat", comenta el partit en el seu compte de Twitter, en què lamenta la situació: «Estem arribant a un clima insostenible».

Mientras, segons ha avançat 'Crónica Global', uns independentistes també van intentar boicotejar un acte del PSC a Esparreguera en què participava l'alcalde de la localitat, el socialista Eduard Rivas, i la diputada Sònia Guerra. Un grup d'independentistes va aconseguir entrar a la sala d'actes, on van fer sonar xiulets i colpejaven cassoles mentre corejaven eslògans a favor dels polítics presos. «Ens trobem amb gent que ocupa la sala, que xiula i que ens impedeix la nostra llibertat d'expressió», va dir Guerra.