després de la protesta del tsunami democràtic

Pintades a les seus del PSC, el PP, Cs i al comerç familiar de Rivera després de la sentència

Els locals dels partits es desperten amb un 155 guixat i una esvàstica, i la botiga dels pares del líder de Cs, amb dos llaços grocs

11-serrano

11-serrano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les seus del PSC, el Partit Popular i Ciutadans a Barcelona s’ha despertat aquest dimarts amb pintades amb un «155» en vermell, guixat amb una franja groga, i una esvàstica.

«El tsunami ‘democràtic’ ens ha deixat aquesta nit la seva targeta de visita. Dir-los que per molt que marquin les nostres seus, per molt que ens amenacin, per molt que ens agredeixin o per molt que intentin paralitzar il·legalment Catalunya, l’Estat de dret continuarà fent la seva feina», ha denunciat el secretari general del PPC, Daniel Serrano, que ha penjat a Twitter una imatge de la façana de la seu. 

A més de les pintades a la seu de Cs, a la persiana metàl·lica de la botiga de la família d’Albert Rivera també hi han pintat dos llaços grocs.

Notícies relacionades

«Ningú mereix ser assenyalat ni assetjat per voler continuar sent espanyol a Catalunya, la meva mare tampoc. Així s’ha despertat, de nou, el nostre comerç familiar. Em sento molt orgullós d’uns pares treballadors que respecten fins i tot els que no respecten res. Ànim», ha escrit a Twitter Rivera, que ha adjuntat una fotografia de les pintades. 

Els socialistes han denunciat també que, a més de la de Barcelona, també hi ha hagut pintades a les seus del partit a Valls, Amposta i Sant Vicenç dels Horts. «El respecte a qui pensa diferent és un dels valors democràtics fonamentals. Avui condemnem els atacs en algunes de les nostres seus a Catalunya. ¡No ens faran callar!», han denunciat des del compte de Twitter del PSC.