CAP AL 10-N

El PP substitueix Álvarez de Toledo per Ana Pastor en el debat de les dones

Casado vol posar en valor l'experiència de gestió de l'exministra en el col·loqui electoral de La Sexta

La candidata del PP per Barcelona va protagonitzar un tens debat amb Irene Montero a TVE a l'abril

zentauroepp44462461 graf8010 madrid  27 7 2018   la presidenta del congreso ana 180904101511

zentauroepp44462461 graf8010 madrid 27 7 2018 la presidenta del congreso ana 180904101511 / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El PP que presideix Pablo Casado ha decidit enviar l’exministra Ana Pastor al debat electoral de cinc dones que celebrarà La Sexta el 7 de novembre. A la campanya de les generals del mes d’abril, el partit va optar principalment per Cayetana Álvarez de Toledo per representar el PP.

En concret, el debat que organitzarà LaSexta un dia abans que tanqui la campanya per a les eleccions del 10 de novembre –moderat per la periodista Ana Pastor– comptarà amb la participació de María Jesús Montero (PSOE), Ana Pastor (PP), Irene Montero (Unides Podem), Inés Arrimadas (Ciutadans) i Rocío Monasterio (Vox).

Així ho ha anunciat la cadena de televisió del grup Atresmedia, que ha assenyalat que se sortejaran les posicions en el plató de les cinc representants, l’ordre d’intervenció i el torn per al minut d’or. Les preguntes estaran organitzades en blocs i estarà basades en criteris periodístics. També ha apuntat que, gràcies a la ’Sala del Temps’, s’equilibrarà que les representants de cada partit comptin amb temps similars d’intervenció.

La ’número dos’ de Casado 

Ana Pastor, acabada d’elegir ’número dos’ de Pablo Casado per la candidatura de Madrid, debutarà en aquests comicis en aquest tipus de debats, ja que en les generals del mes d’abril passat el partit s’havia decantat per Álvarez de Toledo.

L’actual portaveu del grup popular al Congrés va ser la persona elegida per a aquest mateix debat que va organitzar La Sexta, però no hi va poder acudir finalment a l’estar malalta. Va ser substituïda per Edurne Uriarte, llavors número tres en la llista per Madrid.

Cayetana Álvarez de Toledo.

Tens debat Álvarez de Toledo-Montero

Notícies relacionades

El partit també va enviar Álvarez de Toledo en el debat a sis que va organitzar RTVE el 17 d’abril. Llavors, la candidata del PP per Barcelona va mantenir un tens debat amb la dirigent de Podem, Irene Montero per la reforma del Codi Penal sobre els delictes sexuals. «¿De veritat vostès van dient ’sí, sí, sí?», va preguntar Álvarez de Toledo i Montero, que li va retreure que «posi en dubte» quan es viola una dona.

En aquesta campanya, en la qual el PP es presenta com un partit «moderat» i «centrat», la direcció del PP ha elegit Pastor per posar en valor l’experiència de gestió de l’equip que presenta el PP a aquests comicis, en un moment de desacceleració econòmica.