Camí de l'11-S

Colau tampoc assistirà aquest any a la manifestació de la Diada

L'alcaldessa ha assenyalat que no se sent representada per la convocatòria independentista

zentauroepp49091359 barcelona 15 07 2019 ple de l ajuntament de barcelona   ada 190902182736

zentauroepp49091359 barcelona 15 07 2019 ple de l ajuntament de barcelona ada 190902182736 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no participarà en la manifestació de la Diada de Catalunya del pròxim 11 de setembre, perquè ha dit que no se sent "representada per la convocatòria", tot i que ha remarcat que "respecta" qui vulgui fer-ho.

En una entrevista en el programa de Risto Mejide a la cadena de televisió Cuatro, Colau ha dit: "No aniré a la manifestació perquè no em sento representada per la convocatòria, però respecto a qui vulgui manifestar-se", i ha tornat a criticar que s’hagi judicialitzat el conflicte polític català.

La manifestació del pròxim 11 de setembre està convocada i organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), una entitat independentista que ha defensat la via unilateral, a la qual sempre s’ha oposat Colau.

Notícies relacionades

L’alcaldessa tampoc va participar l’any passat en aquesta manifestació perquè va dir que no se sentia "cridada a participar", ja que veu que és un acte "independentista" i defensa el cisma unilateral amb Espanya. També hi va faltar el 2015 quan va afirmar que la Diada s’havia organitzat entorn de la convocatòria del 27-S.

L’exactivista sí que participarà en tots els actes oficials que organitzaran tant l’Ajuntament com la Generalitat, com l’ofrena al monument de Rafael Casanova, i el consistori col·laborarà perquè la manifestació, que cada any congrega centenars de milers de persones, es pugui celebrar amb normalitat.