El Congrés expedienta un periodista d''Ok Diario' per colar-se al despatx de Montero

La portaveu del grup d'Unides Podem ha denunciat davant de la comissaria del Congrés dels Diputats l'entrada sense permís als seus despatxos

undefined47137747 irene montero congreso190304211513

undefined47137747 irene montero congreso190304211513

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Congrés dels Diputats ha obert un expedient aquest dimecres a un periodista d’‘Ok Diario’ per entrar al despatx d’Irene Montero sense autorització, fer una gravació i posteriorment publicar-la al seu mitjà. El periodista, Segundo Sanz, podrà fer al·legacions abans de divendres. 

La portaveu del grup d’Unides Podem ha denunciat davant de la comissaria del Congrés dels Diputats l’entrada als seus despatxos per part d’un reporter que les càmeres del Congrés van registrar entrant sense permís al seu despatx i al de Pablo Iglesias.

Notícies relacionades

Montero ha registrat una denúncia a la comissaria de la cambra baixa i aquesta l’ha traslladat a un jutjat, tot i que el Congrés ha obert el seu propi expedient al periodista.

En la gravació es veu com el periodista va entrar en el Congrés dimecres passat a les vuit i un minut del matí, va demanar la credencial del mitjà, i se’n va anar directament a la quarta planta, on són els despatxos d’Unides Podem. A l’espera de les al·legacions del periodista, el Congrés pot sancionar-lo amb la retirada temporal de la seva credencial.