EL JUDICI DE L'1-O

Un jutge del Suprem: la sentència del procés serà «possiblement a finals de setembre o octubre»

Antonio del Moral contradiu així Miquel Iceta, que ha afirmat que veu «possible» que la decisió judicial arribi abans de l'agost

El magistrat remarca que el tribunal es troba davant d'una «sentència costosa»

GRAF7289  MADRID  21 03 2018 - Uno de los magistrados del Tribunal Supremo que componen la vista del caso Noos  Antonio del Moral  durante la vista publica de los recursos presentados contra las condenas que impuso la Audiencia de Palma en el Caso Noos  entre ellos el de Inaki Urdangarin  condenado a 6 anos y 3 meses de prision  EFE  Angel Diaz    POOL

GRAF7289 MADRID 21 03 2018 - Uno de los magistrados del Tribunal Supremo que componen la vista del caso Noos Antonio del Moral durante la vista publica de los recursos presentados contra las condenas que impuso la Audiencia de Palma en el Caso Noos entre ellos el de Inaki Urdangarin condenado a 6 anos y 3 meses de prision EFE Angel Diaz POOL / Angel Diaz (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’esperada sentència del judici del procés no estarà preparada abans de les vacances d’estiu. Ho ha descartat de pla Antonio del Moral, un delsset jutges del Tribunal Suprem que ha participat en el judici, en declaracions a la cadena SER. “Crec que abans de l’estiu es pot descartar. Possiblement serà a finals de setembre o principis d’octubre,” ha afirmat abans d’advertir: “Però això totalment amb falta de certesa, no hi ha data”. El jutge contradiu així el líder del PSC, Miquel Iceta, que ha afirmat que “veu possible” una decisió judicial abans de l’agost.

Notícies relacionades

Del Moral ha subratllat que els jutges es troben davant d’una “sentència costosa”. “Estem deliberant i mentre hi hagi la deliberació és difícil calcular fins quan arribarem”, ha afirmat. “Ara es pot fer una previsió que potser canvia la setmana vinent o d’aquí a dues setmanes”, ha afegit el jutge.

El judici del procés va quedar vist per a sentència el passat 12 de juny. El tribunal que presideix Manuel Marchena va iniciar llavors la fase de deliberació en la qual encara es troben.