L'alcaldable de Vox a Alcarràs deixa el partit i es declara independentista

Antonio Jiménez afirma que "el van enganyar" i demana "mil disculpes" al poble gitano i a tots els catalans

antoniojimenezok

antoniojimenezok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els canvis de jaqueta en política no són estranys de veure però n’hi ha alguns que sorprenen per la seva radicalitat ideològica. És el cas del candidat de Vox a l’alcaldia d’Alfarràs (Lleida) en les eleccions municipals del 26-M, Antonio Jiménez, que s’ha donat de baixa del partit ultra i s’ha declarat independentista

Jiménez, que també és president d’Acció Social Alfarràs per la integració de les persones gitanes al municipi, ha explicat que se sent "enganyat" pel partit de Santiago Abascal i assegura que no coneixia la ideologia de la formació d’extrema dreta. "Em van dir que no estaven en contra del poble gitano, dels immigrants, i m’he adonat que sí que estan en contra d’aquests col·lectius", ha explicat Jiménez en una entrevista en l’emissora de ràdio local Emunfmradio en la qual assegura que les seves idees i les de Vox "no són compatibles".

En l’entrevista, Jiménez demana "mil disculpes" al poble gitano i a tots els catalans per haver-los “defraudat” afegint-se al projecte de Vox i assegura que les seves idees són "catalanistes". "Les meves idees són catalanistes. El meu cor és independentista. Estimo els polítics presos. Conec Oriol Junqueras, Raül Romeva i em dol haver-los defraudat", afirma.

Notícies relacionades

¿Com va acabar sent el candidat de Vox? Jiménez ho atribueix a la seva joventut. "Em van enganyar. Soc jove i em van prometre la lluna", explica en un altre moment. 

Els seus plans de futur, dedicar-se a ajudar els més necessitats des de l’associació Acció Social Alfarràs. I no descarta tornar a Esquerra Republicana d’Alfarràs, partit en el qual ja va estar.