comparació amb la Ventafocs

El candidat de Vox a les europees ataca les "feministes lletges"

Jorge Buxadé critica el consens "socialdemòcrata" que diu a les mares el que han de dir a les seves filles

El cap de llista al Parlament comunitari assegura que exigirà a la UE que "portin" Puigdemont a Espanya

candidato-vox-europeas

candidato-vox-europeas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El candidat de Vox a les eleccions europees, Jorge Buxadé, ha carregat contra aquestes "feministes lletges que diuen a les dones què han de fer" i ha recalcat que Vox vol arribar al Parlament comunitari per evitar, com passa amb l’islamisme, que hi hagi en alguns locals "entrades per a homes i per a dones".

En un míting a la localitat de Valdemoro amb els candidats del partit en municipis de la zona sud, juntament amb la candidata a la Comunitat de Madrid, Rocío Monasterio, i el líder de Vox, Santiago Abascal.

Buxadé ha assenyalat que en aquesta campanya ha pogut veure el "millor d’Espanya" que són els treballadors, els agricultors, els autònoms i els emprenedors del país, per emfatitzar que la seva formació demanarà al Parlament Europeu que no es facin acords amb tercers països que perjudiquin els agricultors i els ramaders espanyols.

Contra la llei de violència de gènere

També ha reclamat el vot per a Vox davant l’interès de l’esquerra perquè la llei de violència de gènere es converteixi en directiva comunitària i defensar en el si comunitari que "cooperen lliurement i sobiranament".

En un moment de la seva intervenció ha carregat contra el consens "socialdemòcrata" que diu a les mares què han de dir a les seves filles i ha portat a col·lació el conte de la Ventafocs, una princesa assetjada per la seva madrastra i germanastres. En aquell moment, ha dit que aquests personatges s’assemblen "a aquestes feministes lletges que diuen a les dones què han de fer".

Notícies relacionades

En el seu discurs, ha dit que a l’arribar a Valdemoro ha vist la seu de l’associació islàmica de la localitat que tenia dues entrades, en una posava ‘homes’ i en una altra, ‘dones’. "Aquesta és l’Europa que no volem", per recalcar que Espanya porta defensant les fronteres del continent durant segles i, citant Abascal, ha dit que si no fos per aquest país ara les dones europees "portarien burca".

Després d’incidir que demanaran en seu comunitària que "portin" a Espanyal’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, ha dit que demanaran a la comissió europea "que respecti la sobirania" d’Espanya.