eleccions europees, autonòmiques i municipals

Sánchez critica que les "tres sigles de la dreta" veuen el 26-M en clau de "supervivència"

El president del Govern en funcions llança dards contra Casado, Rivera i Abascal

undefined47758903 el l der del psoe  pedro s nchez  a un m ting a les illes ca190414141132

undefined47758903 el l der del psoe pedro s nchez a un m ting a les illes ca190414141132 / PSOE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del Govern en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va criticar aquest dimarts a la Corunya que les "tres sigles de la dreta" presenten les eleccions autonòmiques, municipals i europees del pròxim 26-M en clau de "supervivència personal" dels seus líders.

En un dinar-míting amb dirigents i militants socialistes, Sánchez va animar a "culminar la feina" iniciada el 28 d’abril amb la victòria del PSOE, sobretot quan "un veu el que hi ha a davant, aquesta dreta i les tres sigles".

Notícies relacionades

"Un viatjant al centre, al centre de la terra. L’altre entossudit a avançar el PP per la dreta. I l’altre que està pendent de si puja o baixa, imagino que del cavall", va afirmar Sánchez en clara referència a Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal.

Al seu entendre, aquestes eleccions del 26-M "no van del futur de la dreta ni de les seves tres sigles, sinó del futur de la gent i d’això és del que parla el PSOE". A més, va dir que "l’últim" que li "interessa" a la ciutadania és la supervivència personal dels tres líders de la dreta". "Els espanyols som molt coherents i si el passat 28 d’abril van votar futur, tornaran a votar futur votant el PSOE".