DEMANDA HISTÒRICA

Ábalos ratifica el compromís del Govern de soterrar les vies a l'Hospitalet

«Són sis quilòmetres de vies que actualment fracturen la ciutat i que seran substituïts per 120.000 metres quadrats de zona verda», ha dit el ministre de Foment

trenes-pasando-por-las-vias-que-seran-cubiertas-lhospitalet-1516299875231

trenes-pasando-por-las-vias-que-seran-cubiertas-lhospitalet-1516299875231 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha ratificat aquest dimarts el compromís del seu ministeri i del Govern de Pedro Sánchez de soterrar les vies de tren a l’Hospitalet de Llobregat, ha informat el PSC en un comunicat.

En un acte de campanya del PSC a l’Hospitalet de la campanya de l’alcaldessa Núria Marín, que ha reunit unes 200 persones segons els organitzadors, ha afirmat: “Gràcies al recolzament que els ciutadans ens van donar el 28 d’abril podem tirar endavant els compromisos adquirits per soterrar les vies”.

“Són sis quilòmetres de vies que actualment fracturen la ciutat i que seran substituïts per 120.000 metres quadrats de zona verda”, ha dit.

L’acte, sota el nom LH Xat, consisteix que els assistents seuen en una taula amb membres de la candidatura de Marín, i la candidata a la reeleción participa uns minuts en el debat de cada una de les taules.

Notícies relacionades

Ábalos ha mostrat la seva sorpresa amb el format de fer campanya, i ha assegurat que es tracta d’“un acte innovador i de proximitat que facilita una acció de govern pròxima i eficaç”.

“És una experiència que no havia viscut mai i tenia molta curiositat. Reflecteix molt bé l’esperit que hem d’assumir, que és el d’escoltar”, ha manifestat el ministre, després de felicitar l’alcaldessa pel format.

Temes:

Renfe