ELECCIONS GENERALS 2019

Sánchez crida a votar una "majoria sòlida" per viure quatre anys de "tranquil·litat i calma"

El líder del PSOE, que ha votat a Pozuelo de Alarcón, ha sigut el candidat més matiner

7c1bc9b1-233f-48d7-8ea6-a0e0d9280d0b-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts

Pedro Sánchez ha sigut el candidat més matiner a l’hora de votar. Ho ha fet cap a les 09.30 hores al Centre Cultural Volturno 'A' de Pozuelo de Alarcón, al qual ha acudit acompanyat de la seva dona, Begoña Gómez. El president i candidat del PSOE ha demanat als ciutadans que acudeixin a les urnes i que donin un "missatge clar" perquè hi pugui haver una majoria parlamentària "prou àmplia" per viure quatre anys "de tranquil·litat i calma".

"Que sigui una jornada electoral tan tranquil·la com sigui possible i que els espanyols puguin exercir el seu dret al vot lliurement. El desig que vull traslladar és que sigui una jornada electoral de portes obertes cap al futur d’Espanya", ha assenyalat Sánchez.

Notícies relacionades

El líder socialista ha defensat que a Espanya hi ha una "gran democràcia, de moltíssima qualitat" i ha desitjat que els espanyols "disfrutin d’aquest dia de plena democràcia". "Després de molts anys d’incertesa, és important que avui s’enviï un missatge clar perquè hi hagi una majoria parlamentària prou àmplia perquè hi hagi tranquil·litat", ha insistit.