ELECCIONS GENERALS 2019

Pablo Iglesias anima que hi hagi una alta participació

El líder d'Unides Podem, que ha votat en una escola de Galapagar, remarca la importància de l'educació pública

iglesias / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Madrid

El candidat d’Unides Podem a la presidència del Govern, Pablo Iglesias, ha desitjat que la participació ciutadana en aquestes eleccions generals "sigui molt alta" i ha destacat la importància de l’educació pública a Espanya. 

"La millor notícia per a la democràcia és que la participació sigui alta. A Espanya hi ha una àmplia majoria progressista, i quan hi ha participacions altes això queda demostrat", ha apuntat el líder de la formació morada.

Iglesias ha exercit el seu dret al vot al Col·legi Públic La Navata, a Galapagar (Madrid), on ha acudit cap a les 9.45 hores. En el marc d’aquesta escola pública, el líder de Podem ha incidit que les escoles públiques "són probablement el millor de la democràcia" i ha donat les gràcies a tots els treballadors públics que fan possible que se celebrin les eleccions.

Notícies relacionades

"És molt especial poder votar a l’escola pública on volem que estudiïn els nostres fills", ha recalcat el secretari general d’Unides Podem, mentre ha apuntat que "els espanyols han de parlar" a les urnes.

Respecte als debats que va mantenir amb els líders del PP, Ciutadans i el PSOE, ha celebrat que van aconseguir "debatre d’idees sense caure en l’insult". "Crec que vam aconseguir posar límit a l’insult. La nota l’ha de posar la gent i segurament avui la posaran", ha comentat Iglesias, que ha assegurat que procurarà passar el dia "en família".