Bronca a Álvarez de Toledo a un col·legi electoral de Montcada i Reixac

«Han intentat impedir la nostra entrada», ha denunciat la candidata del PP per Barcelona a Twitter

7b8fae13-42e8-4774-ba8d-30a7182aebd5-hd-web / periodico

2
Es llegeix en minuts

La número 1 del PP per Barcelona al CongrésCayetana Álvarez de Toledo, ha denunciat a través del seu compte de Twitter que aquest diumenge diverses persones han intentat impedir que entrés a un col·legi electoral de Montcada i Reixac (Barcelona).

La política ha inclòs una gravació amb el que ha passat a la sortida d’aquesta escola, en la qual una dona i un home han discutit amb ella sobre el referèndum de l’1-O i ho han comparat amb les eleccions generals d’aquest diumenge.

Les dues persones, dirigint-se a Álvarez de Toledo, han afirmat que el dia 1 d’octubre de 2017 “els van apallissar” i l’home li acaba preguntant: “¿A que no t’han pegat amb porres per anar a votar?”, a la qual la candidata popular ha respost que el referèndum era il·legal.

Després de diversos intercanvis verbals sobre si era il·legal o no, la dona sosté que la participació va ser “altíssima, més, segurament, que la que hi haurà avui”, mentre Álvarez de Toledo es reafirma que era il·legal.

Posteriorment, discuteixen sobre la llei i la Constitució espanyola, fins al punt que aquesta dona li pregunta a la candidata del PPC si va votar la Carta Magna, a la qual ella respon amb: “Si us plau...” i li repregunta si vol votar la Constitució cada trenta anys o cada cinc.

La dona li respon que està a punt de complir 42 anys i que amb aquesta edat, diu, “mereixo almenys dir el que jo penso sobre la Constitució aquesta que defenseu”.

L’home que l’acompanya, en aquest punt de la picabaralla, en la qual també intervé en català una dona que anava amb Álvarez de Toledo, diu: “De qualsevol manera, crec que et queden moltes fotos per fer a diferents col·legis”.

A més, no amaga que han anat a parlar amb ella “per dir-li que no és benvinguda”. “Jo tinc tot el dret a dir-li que no és benvinguda, igual que tu –dirigint-se a la dona que acompanya la candidata– tens tot el dret a dir-li que sí”.

Notícies relacionades

Aquesta afirmació provoca que l’acompanyanta d’Álvarez de Toledo remarqui: “La diferència és que nosaltres no hem dit a ningú que no era benvingut”.

Cayetana Álvarez de Toledo ha visitat durant el matí diversos col·legis electorals de la província de Barcelona, tot i que no ha votat a la capital catalana, ja que ho va fer per correu a l’estar censada a Madrid.