ELECCIONS GENERALS

Albert Rivera respon a Casado i Vox: "És una falta de respecte repartir-se ministeris"

El líder de Ciutadans afirma que allarga la mà a tots "tret dels que volen liquidar el país"

20190426 434587 riveramo 1 2 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Albert Rivera no s’ha mullat per Vox malgrat la porta oberta que ha deixat Pablo Casado per incloure en el seu govern la ultradreta. El líder de Ciutadans ha afirmat que ell està concentrat a fer foraPedro Sánchez del Govern i no a repartir butaques. "És una falta de respecte repartir-se ministeris quan potser algun es desinfla i no guanyem", ha recalcat.

Rivera ha fet aquestes declaracions en pantalons curts i samarreta taronja abans de guanyar la Carrera Ciutadana de 2,5 quilòmetres que ha transcorregut pel parc de l’antic curs del Túria a València i que organitza el partit. Una cursa que s’ha celebrat en un ambient molt festiu, amb Rivera en la primera posició, com no podia ser de cap altra manera, seguit de Toni Cantó Inés Arrimadas, que han anat molt a l’hora.

Edmundo Bal ha sigut el tercer a creuar la meta, i trepitjant-li els talons, la "número u" per València, María Muñoz. 

Resultats "històrics"

Rivera ha assegurat que les enquestes que manegen situen la formació taronja "en resultats històrics" i, en tot cas, ha assenyalat també que no vol ser sectari i que allarga la mà a tothom, "tret dels que volen liquidar el país".

I això inclou també el candidat del PSOE, que en una entrevista en la cadena SER, ha demanat a Rivera que a partir de dilluns reflexioni i que no es tanqui a un eventual pacte entre ells.

Notícies relacionades

"No ens ha allargat la mà, ens ha donat una bufetada", ha afirmat el líder de Cs, insistint que no vol cap pacte amb Sánchez.

“Del que van aquestes eleccions de diumenge –ha dit– és de si guanya Ciutadans o el PSOE i si el PP es desinfla i Ciutadans creix”. A Sánchez, ha assenyalat, li desitja el millor en el terreny personal “però que perdi políticament".