Petició a Casado, Rivera i Abascal perquè no vagin a la processó de la Legió

El líder del PP no hi anirà, i Ciutadans i Vox remarquen que seria "un acte privat"

El dirigent dels populars sortirà vestit de natzarè a Àvila demà a la tarda

a

a

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos

El germà gran de la Confraria de la Buena Muerte, Antonio de la Morena, ha explicat que ha enviat una carta als candidats a la Moncloa del PP, Ciutadans i Vox per demanar-los que no vagin a la processó de la Legió del Dijous Sant a Màlaga. Segons ha avançat el diari ‘Sur’, la confraria del Cristo de la Buena Muerte té por que la presència de Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal "converteixi un acte tan important i assenyalat" en un "espai electoral", per la proximitat del 28-A.

Notícies relacionades

Els tres dirigents havien anunciat que serien a Màlaga aquell matí en què se celebra l’acte religiós. En aquests moments, el PP ha assegurat que el seu president no hi acudirà, i Ciutadans i Vox remarquen que, en tot cas, la participació de Rivera i Abascal seria "un acte privat".

La campanya, que es desenvolupa en plena Setmana Santa, ha complicat el disseny, admetia fa uns dies Javier Maroto, vicesecretari d’Organització del PP. En el cas dels populars, Casado tenia previst assistir a la de Màlaga, a 'la Madrugá' de Sevilla, també aquell mateix Dijous Sant, i ho farà segur a lad’Àvila, demà. Segons fonts dels conservadors, el president popular sortirà vestit de natzarè "com ha fet des de fa anys" en la coneguda com a Processó de los Estudiantes. Casado anirà amb túnica i caputxa morada; capa, guants i sabates negres i cíngol groc i blau. A més, els germans porten la Bíblia a la mà.