Crítiques al "tacticisme" de Sánchez

Cs afirma que Rivera participarà en tots els debats amb candidats

José Manuel Villegas indica que el PSOE espera el "massatge" del baròmetre del CIS

villegas

villegas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha assegurat que el líder del partit, Albert Rivera, estarà en tots els debats amb candidats i ha criticat que el president del Govern, Pedro Sánchez, actua amb "tacticisme" i ha de decidir si s’atreveix a debatre.

En una entrevista a RNE, ha recalcat que Albert Rivera estarà en els debats en què confronti la resta d’aspirants a la presidència del Govern. Per això, entén que Sánchez, del qual diu que "no és tan amant" de debatre, s’ha de decidir i de deixard’actuar amb "tacticisme".

"Tots estem esperant que Sánchez es decideixi, si s’atreveix a anar-hi o si no", ha remarcat, i ha indicat que el PSOE està esperant al "massatge" de Félix Tezanos, director del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), que aquest dimarts publica una macroenquesta electoral a 19 dies delscomicis generals.

Notícies relacionades

D’aquesta forma, el dirigent taronja ha assenyalat que a Ciutadans "li agraden" els debats perquè és una bona fórmula perquè els ciutadans contrastin les diferents opcions polítiques i vegin el tarannà dels candidats.

"On hi hagi un debat amb candidats hi haurà Rivera", ha al·legat Villegas, i ha assenyalat que la seva formació espera veure com es configuren els debats electorals.