Abascal acusa Colau i al PSC d'haver "incitat a la violència i a l'odi" contra Vox a Barcelona

El líder del partit d'ultradreta els considera "responsables" dels disturbis de dissabte contra l'acte de la formació

zentauroepp47559954 santiago abascal  leader of spain s emerging far right party190330124414

zentauroepp47559954 santiago abascal leader of spain s emerging far right party190330124414 / SERGIO PEREZ

1
Es llegeix en minuts
Acn / Barcelona

El president de VoxSantiago Abascal, ha acusat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el PSC d’haver "incitat a la violència i a l’odi" contra el partit d’ultradreta a la capital catalana i contra els "centenars de milers de catalans" que Abascal creu que els recolzaran a les eleccions generals del 28-A.

Notícies relacionades

El líder del partit d’ultradreta ha dit que Colau i els socialistes catalans són "responsables" dels disturbis del dissabte a la protesta contra la presència de Vox. El líder de la formació d’ultradreta ha lamentat aquest dilluns en una entrevista a esRadio que l’alcaldessa de Barcelona no cedís el Palau Sant Jordi per fer l’acte que finalment es va celebrar a l’avinguda Maria Cristina i que el PSC els "assenyalés".

Aquest dissabte Ada Colau va participar en un acte de rebuig de la presència de la formació ultradretana sota el lema 'A Barcelona l’amor guanya l’odi' i el PSC va recórrer la capital catalana en un autocar que denunciava el discurs de l’extrema dreta. "Uns assenyalen i els altres disparen", va dir Abascal, que ha afirmat que van incitar els "terroristes" dels CDR i Arran. La protesta antifeixista va acabar amb set detinguts i cinc ferits.