A BARCELONA

Els CDR i col·lectius de l'independentisme radical convoquen una protesta contra l'acte de Vox

'He vingut a fer soroll contra el feixisme' és el lema de la contramanifestació

zentauroepp47478937 protesta anti vox bcn190329101231

zentauroepp47478937 protesta anti vox bcn190329101231 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) i altres grups de l’independentisme radical com Arran o el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han convocat una manifestació de protesta en contra del’acte de Vox que se celebrarà demà a Barcelona.

Segons han informat aquests grups a través de les xarxes socials, la contramanifestació tindrà lloc a la confluència de la plaça d’Espanya amb el carrer de Tarragona, molt a prop de la concentració de Vox a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, entre les Torres Venecianes i la Font Màgica de Montjuïc.

"Si som tolerants davant la intolerància, la capacitat de tolerància de la nostra societat serà destruïda pels intolerants", adverteixen els CDR en el seu missatge, il·lustrat amb una imatge del líder de la força ultra, Santiago Abascal, de cap per avall i amb el lema 'Vine a fer soroll contra el feixisme'.

Notícies relacionades

L’independentisme radical ha citat els seus seguidors a les 10.30 hores, una hora i mitja abans de la convocatòria de Vox.

Inicialment, el partit d’Abascal va dissenyar un acte al Palau Sant Jordi, però l’Ajuntament de Barcelona li va denegar el permís al·legant "tasques de manteniment". Després de la negativa, Vox va convocar l’acte a l’avinguda de Maria Cristina.