Publicades pel BOE

Albert Rivera muta a Alberto Carlos Rivera en les llistes electorals

Apareix castellanitzat a la circumscripció de Madrid

Cs ha atribuït la situació a un "error»

org jlr06702

org jlr06702 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Les candidatures per a les eleccions del 28 d’abril que ha publicat aquest dimecres el BOE presenten el líder de Ciutadans i número u del partit per Madrid com Alberto Carlos Rivera Díaz, i no Albert Rivera, tal com va aparèixer en altres convocatòries. El Butlletí Oficial de l’Estat ha publicat aquest dimecres les més de mil candidatures que s’han presentat en les diferents Juntes Electorals Provincials per als pròxims comicis generals.

En la circumscripció de Madrid, el cap de llista de Ciutadans és Alberto Carlos Rivera Díaz i no Albert Rivera Díaz, nom amb què es coneix públicament el president del partit. No va ser així ni en els comicis del 20 de desembre del 2015, ni tampoc en la repetició electoral del 26 de juny de l’any següent, en les quals la papereta de Ciutadans estava encapçalada per Albert Rivera i no pel castellanitzat Alberto Carlos Rivera com ara.

Notícies relacionades

Cs ha atribuït la situació a un "error”. Fonts de la direcció del partit taronja han assegurat a Efe que s’ha comunicat aquest error a la Junta Electoral i que, en principi, no creuen que hi hagi cap problema per reparar-lo.

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias també va canviar el seu nom de Pablo Manuel a Pablo a seques, tot i que en les llistes electorals mai va aparèixer el seu segon nom de pila.