30 maig 2020

Anar al contingut

Amenaçat amb dues bales a la bústia un membre de la CUP a Barcelona

Joan Melenchón ha denunciat els fets davant dels Mossos i acusa l'extrema dreta d'aquesta intimidació

El Periódico / ACN

Amenaçat amb dues bales a la bústia un membre de la CUP a Barcelona

Joan Melenchón, membre de la CUP d’Horta-Guinardó, ha denunciat amenaces després de trobar dues bales a la bústia de casa seva. Melenchón, que ha denunciat els fets davant dels Mossos, sospita que l’amenaça prové de l’extrema dreta. Segons aquest membre de la CUP, l’extrema dreta "no dubta a amenaçar de mort" la CUP, ja que la seva feina "els molesta".

També ha aprofitat per tornar a criticar les declaracions del candidat del PSC, Jaume Collboni, que va equiparar els anticapitalistes amb Vox. Rovira, per la seva banda, ha defensat la necessitat que el conjunt de la classe treballadora s’uneixi des del carrer per fer front a l’extrema dreta i "fer el que els partits no estan fent i que les lleis actuals permeten, ja que deixen que aquests partits i organitzacions d’extrema dreta puguin campar impunement pels carrers".

Aquest matí, Melenchón ha col·locat una planta al casquet de la bala amb què pretenien amenaçar-lo.

De cara

"Davant de l’acte de Vox de dissabte ens trobaran de cara. Només fent-hi front al carrer i no deixant que tinguin cap lloc a l’espai públic entendrem que podem combatre l’extrema dreta", va exclamar la regidora Maria Rovira.

Temes: Catalunya CUP