17 de gener

La presó de Brians proposa el tercer grau per a Oriol Pujol 57 dies després del seu ingrés

La decisió està pendent de la Secretaria de Mesures Penals de la Conselleria de Justícia

zentauroepp46208372 oriol pujol ferrusola190109102522

zentauroepp46208372 oriol pujol ferrusola190109102522 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Junta de Tractament del centre penitenciari de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), ha aprovat per unanimitat una proposta de classificació en tercer grau per a l’exdiputat de CiU al Parlament Oriol Pujol, la qual cosa li permetria sortir de dia per treballar o fer activitats de reinserció i dormir a la presó entre setmana.

Després de rebre la proposta, el Servei de Classificació de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, que depèn d’Amand Calderó, haurà d’estudiar la proposta i decidir si la valida, la qual cosa pot produir-se en els pròxims dies, segons ha informat la Conselleria de Justícia aquest divendres.

Pujol va ingressar en aquest centre el 17 de gener d’aquest any per complir la condemna de dos anys i mig imposada per l’Audiència de Barcelona pel cas d’irregularitats en les concessions d’ITV.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També podeu subscriure-us per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!